Adrian Acostoaie țeapă în Sibiu

Am primit pe mail de la un fost angajat la firma Ad Media Group câteva documente care demonstrează o țeapă trasă Consiliului Județean Sibiu. Țeapa a fost trasă în iunie 2012 și este în valoare de 32.663,76 lei plus penalizări de 27.600,88 lei. De asemeni din documentele primite reiese că firma B2B Agency SRL care este controlată tot de țeparul Adrian Acostoaie a țepuit în anul 2011 Consiliul Județean Sibiu cu suma de 8.000,00 lei.

Se pare că noi, niște simpli tineri care am distribuit fluturași, ne-am luat țeapă cu o sumă infimă față de sumele pe care Adrian Acostoaie este obișnuit să le tragă țeapă.

Lista clienților care nu si-au onorat contractele cu Consiliul Judetean Sibiu o găsiti aici (Lista clienti cu penalizări Consiliul Judetean Sibiu). Pe această listă se vede clar că firmă Ad Media Group SRL administrată de Adrian Acostoaie este cea mai mare țepară către această instituție. Iar sumele restante cumulate ale firmelor Ad Media Group și B2B Agency depășesc 80% din totalul tuturor celorlalte firme la un loc. Adică Adrian Acostoaie este cel mai mare țepar către Consiliul Județean Sibiu!!! Să-ți fie rușine Acostoaie!!!

Contractul încheiat între SC Ad Media Group SRL și Consiliul Județean Sibiu îl găsiți aici ( Contract SC Ad Media Group SRL – Consiliul Județean Sibiu).

sursa: adrian-acostoaie.ro

Adrian Acostoaie teapa Sibiu

Adrian Acostoaie teapa Sibiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s